Koptekst Glastastisch

Agenda en Activiteiten Glastastisch.

In deze agenda treft u het tijdspad aan m.b.t. beëindiging glaswerkzaamheden en bijvoorbeeld periodes waarop de webshop van Glastastisch verlengde levertijden kent (denk hierbij o.a. aan vakantieperiode).

Lees meer

Businesspartners.

Glastastisch is altijd een eenmansbedrijf geweest, dat was een bewuste keuze.

Om ook bij grotere opdrachten en projecten mee te kunnen dingen is er een goede samenwerking ontstaan met andere partners in Nederland. Deze samenwerking heeft altijd meer dan perfect gewerkt. Wij boden onderling vaak betere leveringscondities dan menig groot bedrijf durfde af te spreken met zijn klanten.

Ik wil al onze businesspartners dan ook hartelijk danken voor de jarenlange samenwerking. We hebben de mooiste werken gerealiseerd en er altijd vol enthousiasme en plezier aan gewerkt. 

Lees meer

Lees meer

Uitgebreide bedrijfsgegevens.

Glastastisch

Johan van Meel

Postadres:

Vreeburg 49
4901 XD - Oosterhout NB

Lees meer

Vacatures.

Glastastisch is niet alleen juridisch gezien een eenmanszaak, het is ook wat je met recht mag noemen een échte éénmanszaak. Ik (Johan van Meel) ben namelijk de enige werknemer. Dit is altijd een bewuste keuze geweest. Als er al situaties/momenten waren die mij noopte tot het inroepen van hulp dan deed ik een beroep op het reeds bestaande eigen netwerk van collega's en bedrijven.

Lees meer

  • 1
  • 2

Inlogformulier