Wat we deden

Normaliter zou een bedrijf hier op een zogenaamde produktpagina u van alles vertellen over waar men zich mee bezig houdt en erg goed in is. Ik gebruik deze “produkt”-pagina om wat achtergrondinformatie te geven waarom deze website überhaupt bestaat.

Spiegel in OverlayGlas
OverlayGlas op tussendeur

Mijn lijfspreuk blijft:

You’re the master of your own destiny.

Glastastisch is zo’n 15 jaar actief en innovatief bezig geweest in de glaswereld in Nederland en België. Een voorloper van Glastastisch was Just Do It, maar dat hield zich niet alleen maar met glas bezig. De naam Just Do It is destijds veranderd in Glastastisch om duidelijker tot uiting te brengen dat glas de corebusiness is. Later zijn er weer wel wat activiteiten bijgekomen die we en passant meenamen in het werk, zoals: beletteren, kozijnen plaatsen, kleine bouwklussen en dergelijke.

In al die jaren heb ik met grote teugen mogen genieten van al het fraaie werk dat ik heb mogen maken in opdracht van mijn klanten. 

In de loop der jaren werd al wel steeds duidelijker dat het werk mij persoonlijk te zwaar zou gaan worden. Het lichaam bleef echt (soms ver) achter bij hetgeen de geest nog voornemens was allemaal te doen. Eerst heb ik getracht om mijn glaswerkzaamheden te minderen, zodat mijn lijf ontlast werd. Maar minderen van werk dat je vol passie doet is net als minderen met roken. Het is echt niet te doen! Je doet het óf met volle “teugen” óf je stopt, maar dan ook volledig en resoluut.

Op dat punt was Glastastisch begin 2017 aangeland. Alle (glas)activiteiten zijn ondertussen beëindigd. De laatste materialen zijn te koop in de shop op deze website. Daarnaast tref je op deze website nog achtergrondinformatie aan waarmee ik geïnteresseerden wellicht een groot plezier doe.

Met pré-pensioen ben ik nog niet hoor. Mijn lijf kan het (veelal zwaardere) glaswerk helaas niet meer aan, maar de geest wil zeker verder met activiteiten. Ik ben gaan varen en bouw tegenwoordig ook beroepsmatig websites.
Over mijn vaaractiviteiten leest u meer op www.ervaaren.nl, voor mijn webactiviteiten kunt u terecht op www.webtastisch.nl.
Een leven stilletjes achter de geraniums zie ik dus echt niet voor me. Helaas voor velen wel een leven zonder glaswerkzaamheden!

Johan van Meel

Scroll naar boven